foto avondschool.PNG

Voor wie?

Wanneer kan u zich inschrijven bij het regionaal opleidingscentrum lassen?

Iedereen die iets met het lassen heeft of wil ontwikkelen is welkom om bij ons een cursus te volgen. 

Cursusjaar (2018-2019)heeft de ROL 36 deelnemers lesgeven op 3 verschillende avonden. Cursusjaar (2019-2020) heeft de ROL lesgegeven aan 46 deelnemers op 4 verschillende avonden. Deze cursisten hadden allemaal hun eigen reden een lascursus bij ons te volgen. De éné deed dit omdat het werd gevraagd door zijn werkgever waar de ander het alleen deed omdat hij/zij thuis wilde gaan lassen. Het punt is dat u degene bent die bepaald of u een cursus wilt volgen. Het is voor u natuurlijk voordeliger om dit via het bedrijf te regelen, maar als particulier of zzp'er bent u natuurlijk ook van harte welkom. Uiteraard zullen wij u inschalen op het juiste niveau om zo een eerlijke kans te bieden het NIL diploma te behalen. Laat u zich dus niet afschrikken omdat u weinig of geen ervaring heeft!

Heeft u geen idee welk lasproces het best zal passen bij de werkzaamheden die u moet of wilt gaan doen? Hierin zullen wij u advies geven zodat het proces dat u volgt ook echt aansluit op wat u nodig heeft.

Uiteraard zullen er cursisten bij zitten die veel lassen tijdens hun werkzaamheden. Maar hebben zij nog geen lasdiploma's. Wij zullen met het bedrijf en u kunnen kijken wat de werkzaamheden zijn en hoe vaardig u bent. Hierdoor is het misschien mogelijk al op een hoger niveau in te stromen. Dit is voordeliger voor u en de werkgever. Hier is alleen wel een kleine kanttekening, de theorie die verbonden is aan het niveau zal dan eveneens moeilijker zijn. Dit kan betekenen dat er nog meer energie in de theorie gestoken moet worden door de cursist of dat er toch gekozen moet worden voor een wat lager niveau. 

Kortom heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op!